Gordijnen

Perfect heeft al 30 jaar ervaring in het (ver-)maken van de meest mogelijke gordijnen. Wij draaien onze hand niet om voor platte-, enkel-, vlinder-, of dubbele plooi. Met de moderne huizen komt het zelfs ook voor dat er gordijnen voor schuine of ronde ramen moeten worden gemaakt. Een op-maat gordijn biedt dan uitkomst. Bij oudere huizen komt het juist voor dat de vloer of wand scheef is. Ook hiervoor is een gordijn op maat en uitkomst.

Bij een verhuizing kunt u gordijnen meenemen maar een kleine aanpassing is dan vaak nodig. Wij kunnen u ook helpen met het opmeten en het uitzoeken van de juiste stof.

Vitrage: Alle modellen maken is mogelijk o.a. platte, enkel, vlinder, dubbel plooi. Zo nodig kan lood gestikt worden met hiervoor bestemde machine + blindzoom.

Over gordijnen: Modellen: Enkele plooi, dubbele plooi, vlinder plooi, -met ring, -met voering, -met verduisterende voering, -met lussen.

Vouw gordijnen: Met of zonder voering word uw vouwgordijn zorgvuldig op maat gemaakt. Wij gebruiken hiervoor het nieuwste systeem (kettingsysteem)

Maatadvies
Voor het maken van perfect passende gordijnen, vitrages en vouwgordijnen is het belangrijk dat u de juiste maten opgeeft.

Wij staan u graag te woord van maandag t/m zaterdag tussen 08.30 en 18.00 uur en Donderdag van 08.30 tot 21.00 uur. Ook kunt u vrijblijvend, op elk gewenst moment, per e-mail advies vragen.

Een interieur is niet compleet zonder de aankleding van uw ramen. Deze zijn bepalend voor de sfeer in huis. Er zijn zoveel verschillende gordijnen:
Gewone (over) gordijnen
Draperieën
Ophaal-/ rolgordijnen
Vitrage

Enkele voorbeelden van bewerkingen op gordijnen:
Korter maken van gebruikte gordijnen
Plaatsen gordijn en vitrage banden van hoge kwaliteit.
Vouw gordijnen op maat gemaakt.
Uw vouwgordijn zorgvuldig gemaakt met of zonder voering.
Langer maken met zo’n 20cm is ook heel goed mogelijk zonder opvallende dwars naden.

Staat uw keuze er niet bij?
Kom gerust even langs om ons uit te leggen wat u wilt en dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.